idrottscomfort

Hälsporre och Hallux Valgus specialist i Stockholm och på Värmdö.

För arbetsgivare

Behandling/Rehabilitering är avdragsgill och skattefritt för arbetstagaren.

Om du har anställda som har behov av behandling/rehab för att kunna uträtta sitt jobb. Så kan du dra av för hela kostnaden.

Det är vanligt att anställda får problem med T.e.x. fötter, knän, och/eller ländrygg när jobbet kräver att de är på fötterna hela dagarna. Inte minst kan det orsaka problem om underlaget de står på dessutom är hårt. Det är inte svårt att tänka sig hur både de anställdas produktivitet och välmående sänks av dessa problem.

Två vanliga åkommor(?) som ofta uppkommer vid hög belastning under lång tid är Hälsporre och Hallux Valgus. En vanlig tro är att använda mjuka skor. Tyvärr så kommer Hälsporren som ett brev på posten.
Hälsporre orsakar ofta att de går och haltar, och smärtan vid hälen förvärras ju längre tid de går och står. Ignoreras problemet för länge uppstår en pinne som man går på resten av livet.
Hallux Valgus bidrar ofta till sjukskrivning till och från. Ibland går det så långt som till operation vilket kräver flera veckors sjukskrivning och har visat blandade resultat.

Jag kan hjälpa dina anställda med individuellt gjutna sulor i belastningsläge. Fötterna och dess leder får stöd och belastningen fördelas och omfördelas så att smärtproblem avhjälps omedelbart. Ingen sjukskrivning! Jag kommer dessutom och tillverkar sulorna hos er, vilket sparar tid.

Se gärna våra referenser.