idrottscomfort

Hälsporre och Hallux Valgus specialist i Stockholm och på Värmdö.

Referenser

En av våra anställda, byggnadsjobbare, hade problem med Hallux Valgus. Han var ibland sjukskriven för sina smärtor. Vi hade försökt med flera lösningar. Olika typer av sulor, special skor m.m. Inget hjälpte.

När jag träffade Roger och han beskrev hur Hallux Valgus uppkom. Han berättade, hur han med en speciell byggnad löste problemet.

Roger åkte ut till hans arbetsplats och fixade sulorna på plats. Han fick de samma dag.

Redan när han gick ut till arbetet kändes en klar förbättring. Två dagar senare var han helt smärtfri och har jobbat varje dag sen dess.

Vi har fortsatt anlita Rogers otroliga kunskap.

Bengt Ljungqvist, GW Asfalt  0704841984

 

Vi lät Roger testa sina fotbäddar på två av våra anställda. En hade hälsporre och det löstes snabbt. Den andre var mer komplicerad. Han hade värk i stortån och haltade av smärtorna. Han hade röntgat och läkaren kunde inte hjälpa.

En timme, efter att Roger började ta sig an honom, gick han utan att halta med fotbäddarna i skorna. Mycket häpnadsväckande.

 Vi beslöt att ge fler av våra anställda möjligheten till en bättre hälsa.

Ett drygt tjugotal har hittills fått individuellt gjorda sulor. Resultatet är över förväntan.

För att beskriva en; Han har länge gått snett, lätt pikerad och ena benet är längre än det andra. Han var själv skeptisk att det skulle leda till en förbättring. Han går nu upprätt och har börjat träna.

Gitte, Budcompaniett

 

Som ryggmärgsskadad under flera år, kan jag inte ändra läget på mina fötter. Därför har jag haft problem med att reglera trycket under fotsulorna. Vilket gjort att jag fått rodnar som kan leda till trycksår.

Roger har gjort en enorm skillnad. Han har gjutit sulor och beklätt de anpassat efter mina problem. Har även en fel opererad fot.

Tidigare kunde jag inte sitta mer än en timma utan att ändra läget på fötterna. Som krävdes hjälp av andra. Numera kan jag sitta hela dagen utan problem.

Fantastiska grejor.

Roger Svensek

 

I mitt jobb rör jag mig mycket och då är skorna viktiga. Men mycket hänger också på att innersulorna passar dina fötter på ett riktigt sätt. Jag har ett väldigt högt fotvalv och har alltid problem med att hitta bra skor där även den delen passar. Många gånger har jag kompletterat med olika standardiserad stödsulor men aldrig blivit riktigt nöjd. När jag till slut bestämde mig för att göra en skräddarsydd avformning av mina fötter försvann mycket av tröttheten i fötter och ben. Tillvägagångssättet vid framställningen var både snabb och samtidigt så självklar i sin enkelhet. Kvalitén på sulan känns gedigen och verkar ha en lång livslängd. Den är lite kraftigare än standardsulor men ger en fantastisk stadga och vila för foten.

Jonas Lindholm, Keramiker

 

As a professional athlete for 6 years, I developed achilles and heel pain in both feet. Due to the nature of sprinting, this was a discomfort that I had to deal with on a day to day basis, from warming up and jogging to competition. I tried different techniques to solve the problem and the pain, such as massage therapy, isulation socks, pain medication, physiotherapy and changing my running shoes and spikes. All these treatments either helped the pain temporiarly or not at all.Then I met Roger who introduced me to his orthopedic insoles. Roger custom made my insoles and gave me instructions, and in literally one week of using the insoles the pain and discomfort in my heels and achilles was less. After using the insoles for one full month I was pain free. It has been 15 months since i started using the Orthopedic insoles and I can jog and train with no pain. Thank you Roger.

Sékou Clarke, Jamaican Sprinter, 400m PB 45.83

 

Jag är lärare och går många meter under en dag...! Har gått och känt länge att jag har fel skor eftersom jag har ont i mina knän och ländrygg. Dessutom har jag stora problem med hallux valgus. Har nu fått ett par individuellt formgjutna sulor av ortipedtekniker Roger. Har fått ett "nytt" liv!

Rekommenderas starkt!!

Marita Pers